Danie narodowe.






Name:

Komentarze:

22.04.2011, 12:19
ABS | Conajwyzej byłym pracownikiem, ktory tylko stara sie polecic dobry lokal...

21.04.2011, 08:08
admo | Oprócz cebuli, mąki itd. dolicz pensja dla pracowników, pensja dla Ciebie jako właściciela, rachunek za prąd, wodę, gaz. Opłata za czynsz lokalu, podatki, zusy itp. I wtedy powiedz jak bardzo z Ciebie zdzierają:)

21.04.2011, 04:03
htsz | mam w pobliżu, ale jakoś nigdy się nie skusiłem na ich placek..

20.04.2011, 23:36
filjac.myopenid.com | Pewnie to kryptoreklama, ale to ta sieć: http://www.kiepy.pl/img/581

19.04.2011, 20:45
htsz | a która to sieć uzależnia?

19.04.2011, 14:47
ABS | Jedności narodowej, nie ?

Chyba lepszo mieso z pala na pizzy niz mrozone z plastikowego wora jak w dobrze znanej "uzalezniajacej" sieci pizzerii

19.04.2011, 08:22
miś | Fajna czcionka

19.04.2011, 06:52
Hmm | a gdzie to? :) bo w odbiciu widać tylko sklep "Meble biurowe" :)

18.04.2011, 23:52
htsz | dziwne, najpierw piec mięso na palu by potem wrzucić je do ciasta i znowu piec w piecu =.=

18.04.2011, 23:34
bob | admo:
Sprobujesz to sie przekonasz ;)
Sam sobie policz ile kosztuje cebula, pieczarki, kukurydza, maka na ciasto i przelicz ile pizzerie zdzieraja na jednej pizzy :)

18.04.2011, 22:21
wu | zgłodniałem

18.04.2011, 21:23
admo | a mnie zastanawia jakosc skladnikow... pizza niemala, a tania jak barszcz (nomen omen).

18.04.2011, 20:10
trzepot-skrzydel | zgadzam się z int. ;)

18.04.2011, 19:23
intruderownia | idelane na zbliżające się wielkanocne śniadanie.