Kto chętny?







Name:

Komentarze:

20.05.2010, 22:33
ost | Pilipiuk pisał o takich jajach w którymś z opowiadań o Wędrowyczu :)

03.05.2010, 14:20
mysmo | Genialne! (opis żywcem z wikipedii)

02.05.2010, 12:38
htsz | zmumifikowali ;)

02.05.2010, 06:30
? | Przecież jajka gotowane na twardo szybciej się psują niż surowe.
To czym i jak oni je konserwowali?

01.05.2010, 20:59
kolczykix | oja
jaja

01.05.2010, 13:42
admo | Jak kiszone ogórki, albo kiszone śledzie;)

01.05.2010, 13:30
nasty | Brzmi smacznie .. ;|

01.05.2010, 11:25
Łoo | wielkanoc 1989

01.05.2010, 10:44
htsz | od Chińczyka to parówki ;]

01.05.2010, 09:59
miś | A ja myślałam że od stuletniego Chińczyka.